Winery at Vinitaly 2024?

Read more at about BringWine.com and our wine mission.

Lets meet up at Vinitaly

Call, WhatsApp or SMS at +45 61 200 222

Main Illustration

BringWine is a new wine portal that brings the buyer close to the winemaker.

We have no expenses for storage or shop. The savings ensure a good price for both the winemaker and you as the buyer. At BringWine, you get close to the winemaker, and you can easily and quickly order the wines you want.

Order wine at BringWine.com

Order from your favorite winery

You order from one or several wineries here on BringWine.com. You shop with us and we make sure that VAT and duties are paid.

Order wine at BringWine.com

Follow the wine all the way

The winemaker packs and sends the wine directly to you. Of course, you can track your packages all the way with DHL Express.

Order wine at BringWine.com

Delivery when it suits you

You can choose where and when the package should be delivered. Now you can enjoy your wine, directly from the winemaker, and we take care of all the hassle.

Champagne Mangin Et Fils

Champagne Mangin Et Fils

Cédric repræsenterer den fjerde generation i familien Mangin. Hans oldefar, Gabriel, var engageret i dyrkning og salg af druer, mens hans bedstefar fokuserede på produktion og salg af rødvin fra sin Café. På samme tid blev der etableret et kooperativ i landsbyen, som hans bedstefar begyndte at levere druer til, hvilket resulterede i grundlæggelsen af champagnemærket MANGIN. Efter bistroens lukning i 1955 blev produktionen omstillet fuldt ud til champagne. Cédric tog det afgørende skridt ved at forlade kooperativet, investere i en bygning, presse og vinkælder. I dag driver han aktivt vingården, der strækker sig over 10 hektar og årligt producerer 55.000 flasker champagne. Disse flasker når ud til et globalt marked, herunder i Japan, Taiwan, Kina, Australien, USA og Europa. Cédric har formået at forene tradition og innovation i familiens arv, og hans dedikation har ført Mangin & Fils til nye højder inden for champagneproduktion.

Dr. Frey

Dr. Frey

Efter vingården havde været udlejet i to generationer overtog gav Annette Frey og hendes mand, Franz Josef Frey i 1994 driften af vingården. Dette var en ny begyndelse for vingården, hvilket blev markeret ved at omdøbe den til det nuværende navn, Weingut Dr. Frey. Herudover var dette starten på en transformation, hvor produktionen blev omstillet til økologisk vinproduktion. I 2007 overtog den femte generation, Katharina Frey-Treseler og Cord-Henrich Treseler, lederskabet og omfavnede økologiske metoder yderligere ved at opnå økologisk certificering af vingården.

G. F. von Nell

G. F. von Nell

Over 200 års vinfremstillingstradition. Familien von Nell begyndte at producere vin i 1803. Før det drev de en tømmerhandel i Europa. De købte det gamle kloster St. Matthias i Trier fra Napoleon, hvilket også inkluderede mange vinmarker. Den mest berømte var Thiergarten, men andre som Ayler Kupp, Bernkasteler Graben, Wiltinger Braunfels, Olewiger Retzgrub eller St. Mattheiser var også med. Vinene fra Georg Fritz von Nell var verdenskendte og i år1900 var de dyrere end Bordeaux og Bourgogne. I 1908 blev de en af grundlæggerne af VDP (Verband Deutscher Prädikats- und Qualitätsweingüter). I 1931 byggede familien en ny vingård i Tiergarten-dalen og returnerede klostret til kirken. Krige ødelagde efterfølgende meget, men herefter var det tid til igen at komme videre. I 1974 åbnede vingården deres restaurant og senere i 1990 forlod de VDP for at forfølge sin egen filosofi for vinproduktion. Vingården producerer i dag vin i ottende generation og øsnker at fortsætte dette i forhåbentlig i mange flere år.

Karl Veit

Karl Veit

Vingården Karl Veit er en traditionel familievirksomhed beliggende i Monzel ved Mosel-floden. I 1956 grundlagde Karl Veit og hans hustru Angelika Veit (født Föhr) denne vingård. Begge stammede fra vinbondefamilier, der i flere generationer havde dyrket vindyrkning ved Mosel-floden. Allerede i 1948 grundlagde Karl Veit og hans bror Josef Veit den første private vinplanteavlsvirksomhed ved Mosel. Deres mål var at forsyne Mosel-vinbønder med høj kvalitet af plantemateriale. I 1968 tappede Karl Veit det første "Fuder" (1 Fuder = 1.000 liter) af "1967 Riesling Monzeler Kätzchen" på flasker og lagde dermed grundlaget for den nuværende flaskedistribution. Med en klar fokus på kvalitet begyndte vingården i 1979 at lave mousserende vine af deres egne basisvine. I midten af ​​1980'erne fik man tilladelse til at plante rødvinsranker ved Mosel, hvilket udvidede sortimentet til at omfatte røde- og rosévine. I 1993 overtog Herbert Veit ledelsen af familiens vingård. Under hans ledelse blev yderligere omstruktureringer iværksat. For det første blev minimumslagringstiden for sekt fremstillet ved flaskegæring forlænget til 36 måneder, i overensstemmelse med kvalitetsstandarderne i Champagne. For det andet blev vinplanteavlen stoppet i begyndelsen af 2000'erne for at fokusere fuldt ud på vinavl og direkte salg. Herbert og hans hold har med succes tacklet udfordringerne med at forbedre miljøvenligheden og tilpasse sig klimaforandringerne i de seneste år. Dette er blevet opnået gennem bæredygtig vindyrkning med varierede beplantninger, skånsom jordbearbejdning og reduceret brug af pesticider samt dyrkning af skimmelsvampresistente druesorter (Piwi).

La Spia

La Spia

Historien om La Spia begyndte i 2006, da ejeren, Hr. Rigamonti Michele, arvede nogle vinmarker, der havde tilhørt hans bedsteforældre. Hvad der startede som en beskeden produktion på 3.000-3.500 flasker om året, er i dag vokset til en årlig produktion på omkring 35.000 flasker. I 2015 overtog Emil Galimberti, den nuværende ønolog og agronom, styringen, og siden da har vingården oplevet bemærkelsesværdig vækst. Det unge og dedikerede team på La Spia, med en gennemsnitsalder på under 26 år, deler en fælles drøm om at bevare Valtellinas vin- og territoriale arv. Deres mål er at skabe vine baseret på "chiavennasca" (lokalt navn for Nebbiolo) druer, der er endnu mere forfinede og elegante.

Paul Knod

Paul Knod

Paul Knod overtog familieforetagendet i 1959 og gav virksomheden det nuværende navn: Paul Knod. Hans søn Rainer overtog ledelsen i 1995 efter at have afsluttet sine studier i vindyrkning i Geisenheim. Rainer Knod har siden overtagelsen løbende foretaget ændringer for at optimere vinfremstillingen. For Rainer Knod er hvert år en mulighed for at producere en endnu bedre vin.

Skærsøgaard

Skærsøgaard

Historien om Skærsøgaard begyndte i 1998, da Sven Moesgaard plantede de første vinstokke med en vision om at etablere en vingård i Danmark, der kunne producere kvalitetsvine. I 2001, efter års dedikation og en ansøgning til Fødevareministeriet, fik Sven Moesgaard den nødvendige tilladelse til at producere vin kommercielt i Danmark, og blev den første autoriserede vingård i Danmark. I 2006 blev Skærsøgaard godkendt til at producere vine med Geografisk Betegnelse (BGB) og dette markerede begyndelsen på en spændende rejse ind i vinens verden. Dette arbejde kulminerede i 2018, da Skærsøgaard opnåede den prestigefulde BOB (Beskyttet Oprindelses Betegnelse), hvilket betyder, at Danmark har fået sit første vinområde og samtidig har EU's nordligste appellation. Skærsøgaard’s historie er altså en historie om en vingård, der har demonstreret, at dansk vinproduktion er en realitet, og at deres mousserende vine er på højde med de bedste i verden. Foruden Sven Moesgaard beskæftiger Skærsøgaard i dag fire ansatte, herunder ægteparret Ben og Katharina, der er ansvarlige for den daglige drift.